• Grein Hotel 28.08.2017
    Serdecznie zapraszamy
  • Hotel Wiktoria 02.08.2017
    Z czystym sumieniem mogę polecić Hotel Wiktoria na wesela oraz poprawiny!!! Miałam przyjemność organizować tam swoje przyjęcie weselne. Obsługa jest ...
  • Nova Riviera Organizacja Wesel 10.02.2017
    Zapraszamy serdecznie do korzystania z naszej oferty!
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

OCHORONA DANYCH OSOBOWYCH

Firma ARS GUSTO z siedzibą w Warszawie w Al.Solidarności 115 lok.2 będąc administratorem serwisu TuWesele.pl dba o bezpieczeństwo powierzonych przez użytkowników danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 (Dz. U. nr 133, pozycja 883). Administrator nie udostępnia ani nie sprzedaje danych osobom trzecim. Informacje zawarte w serwisie administrator wykorzystuje jedynie celem zabezpieczenia poprawnego i zgodnego z regulaminem działania serwisu. Użytkownicy serwisu mogą w każdym momencie mieć wgląd do swoich danych (poprzez panel logowania), mogą je zmieniać oraz usuwać. Dane osobowe użytkowników serwisu mogą być udostępniane jedynie w przypadkach naruszenia praw Właściciela serwisu, działań na jego szkodę lub w innych przewidzianych prawem przypadkach wyłącznie organom powołanym do tego przepisami prawa.

 

INFORMACJA HANDLOWA

Administrator serwisu zastrzega sobie prawo do wysyłania zalogowanym użytkownikom serwisu niezapowiedzianych wiadomości o charakterze niekomercyjnym, informacyjnym związanym z funkcjonowaniem serwisu, a także wiadomości komercyjnych, na których otrzymywanie zgodę użytkownik wyraża w procesie rejestracji.

 

COOKIES

Niektóre części serwisu wykorzystują pliki tekstowe Cookies zapisywane w komputerze użytkownika, służące identyfikacji przy przeprowadzaniu pewnych operacji, jak zapamiętywanie danych do logowania. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku.

 

STRUKTURA SERWISU I JAWNOŚĆ DANYCH

Dane osobowe i inne wprowadzone przez zarejestrowanych użytkowników informacje dostępne są tylko im samym. Dane i informacje podawane w komentarzach mają charakter jawny dla wszystkich użytkowników serwisu.

 

PRAWA AUTORSKIE

Wszelkie treści serwis TuWesele.pl są objęte prawem autorskim. Powielanie, kopiowanie całości lub części jest zabronione.